русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Вакарчук відзначає 45-річчя

Вакарчук відзначає 45-річчя
14 травня 2020 г.
Музикант, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук сьогодні, 14 травня, святкує день народження. Йому виповнюється 45 років.

Музикант зараз бере активну участь у політичному житті країни, тому що доля України ніколи не була йому байдужа. Вакарчука вважають лідером думок, а його висловлювання часто розбирають на цитати, пише OBOZREVATEL.

Ось найяскравіші висловлювання музиканта.

"Не дивіться на Україну, як на землю своїх батьків. Дивіться на неї, як на землю своїх дітей. І тоді прийдуть зміни".

"Усі війни на землі починаються політиками, ведуться військовими і закінчуються дипломатами".

"Людина, яка не має принципів, ніколи не стане щасливою. Нація, яка не має принципів, ніколи не стане успішною".

"Війна завжди змінює свідомість нації. Одні починають ще більше боятися. Інші більше не бояться нікого. Як буде з нами? Залежить від нас самих".

"Популізм – наш опіум. Політики солодко брешуть. Люди беруть цю брехню з радістю. Ця правда – болісна. А популізм хоч на мить знімає біль".

"Для того щоб не гинути на чужих війнах, нам потрібно виграти війну з власною байдужістю, власним страхом і власною безвідповідальністю".

"Патріотизм – це любов. Люблять не за щось, а тому, що не можуть не любити".

"Колись, наші нащадки назвуть перші 25 років історії України періодом Кафки. Тому що його основним визначенням буде слово "абсурд".

"Головними ворогами України є свої ж комплекси та невігластво. Тому головною зброєю повинні стати знання. Окопами – бібліотеки та навчальні класи".

"Раніше народ ходив до церкви та мріяв про нагороду на тому світі. Зараз дивиться ТБ і мріє про нагороду після виборів. Суть-то не змінюється".

"Коли меншість заважає більшості, то з неї завжди роблять ідіотів. Навіть коли насправді все навпаки. Така природа людини".

"Потрібно кожному змінювати щось у собі. Якщо ти станеш іншим і навколо тебе мільйон людей стануть іншими, то і країна почне змінюватися".

FM-TV

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери