русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Антитіла зняли круте кіно

Антитіла зняли круте кіно
17 липня 2020 г.
Гурт Антитіла презентував «Кіно» - нову пісню та відеокліп до неї. Це перша ластівка з майбутнього альбому, над яким гурт почав працювати від початку карантину. Для нової платівки вже створено шість пісень, частина з яких буде представлена у 2020-му році окремими синглами.

Антитіла перші в Україні артисти, які наважилися так масштабно втілити стилістику жанру Steampunk у музичному відео. Близько сотні костюмів, відточених до дрібниць, збудована з нуля, багатотонна циркова декорація в пустелі, кардинальне перевтілення Тараса Тополі, справжні фокуси від Magic Five - це все у новому відео.

На перший погляд, легка за сюжетом робота має глибокий смисл. В основі історія, що повторюється із покоління в покоління, тисячоліттями. Весь спектр людських емоцій від милосердя до ненависті, від зради до самопожертви, від добра до зла, від захоплення до презирства — все як у житті. Слід зазначити, що відеоробота сповнена метафорами, алегоріями та символами, які завжди притаманні творчості Антитіл.

Знімальний процес тривав п’ять днів у сорокаградусну спеку в пустелі «Олешківські піски», Херсонської області. До речі, цей національний природний парк - єдина пустеля у Європі. Спеціально для зйомок Антитіла серед пісків встановили циркове містечко з реальним однощогловим куполом, яке прикрашене символічними прапорами з літерою А та сценою.

«В мене бракує слів, щоб повною мірою віддячити всім, хто знявся в цьому відео. Це був маленький подвиг кожного учасника. З 72 сцен по плану було відзнято 71 тільки за 1 день. Особливо відзначу акторів другого плану: Мікаел Авоян, Сергій Труш, Олександр Юдін, Наталія Андрєєва та акторів масовки, серед яких було багато наших друзів і справжніх українських стімпанкерів, людей старшого віку і дітей, які з’їхалися зі всієї країни. Добу, від другої ночі до третьої ночі наступного дня, майже не спавши перед цим, ми провели в пустелі, під спекотним сонцем. Ніхто не здався, всі пройшли шлях від першої секунди - до фіналу, багато хто мав перший досвід зйомок, але виклався на всі сто відсотків. В обідній перерві люди засинали прямо під сонцем, і через пів години сну продовжували зйомки, не показуючи і крапельки втоми. В такі моменти відчуваєш любов людей і ще більшу відповідальність за те, куди ти їх ведеш.

Приємно було працювати з командою Magic Five. Вони показували настільки реалістичні та круті фокуси, що відволікали всю групу від знімального процесу», - прокоментував Тарас Тополя.

FM-TV

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ
ЗДЕСЬ

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери