русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Гурт "Фіолет" презентував соціальний кліп про домашнє насильство

Гурт "Фіолет" презентував соціальний кліп про домашнє насильство
31 липня 2020 г.
Гурт "Фіолет" представив соціальний кліп про насильство в сім'ях на пісню "Слово даю". Це перший сингл з однойменного альбому.

Головний герой приїздить у рідне місто й зустрічається зі своїми дитячими проблемами, страхами та розчаруваннями. Зйомки відбувались у столиці протягом двох днів на кількох локаціях: спортивних манежах Київського національного торговельно-економічного університету, залізничному вокзалі, у двориках Солом'янки, на станції метро Осокорки.

Центральні ролі у відео зіграли фронтмен гурту Сергій Мартинюк та його молодший брат Богдан. Таке рішення є невипадковим - сюжет перегукується з особистим досвідом, який музикант отримав у дитинстві й про який лише зараз наважився розповісти, щоб допомогти іншим.

"У кліпі зачепили тему дітей, не спроможних знайти прихисток у рідних стінах і вимушених шукати його поза ними, - каже Сергій Мартинюк. - Хтось видряпується з-під гніту насильства, реалізовуючи свої творчі потенціали чи кар'єрні історії, а багато хто так і залишається на решту життя людиною зі скривдженою дитиною всередині себе.

За цифрами статистики стоять реальні, живі люди зі своїми історіями та травмами. Мабуть, кожен із нас має такий досвід або принаймні був свідком жорстокої поведінки. Хочу допомогти іншим. Тому і вирішив поділитися своєю історією".

"Фізичне та психологічне насильство у сім'ях - одна з найпоширеніших проблем, які часто замовчуються в українському суспільстві. Його жертвами стають як дорослі українці, так і малі діти, котрі отримують глибокі психологічні, а часто й фізичні травми. Згідно зі статистичними даними, в Україні свідками або жертвами домашнього насильства стають щороку від 1 до 3 млн дітей.

Далеко не всі знають, що робити в разі насильства, ще менше роблять. А щодо дітей, ні про які скарги в поліцію чи соціальні служби в тотальній більшості випадків навіть не йдеться. Діти шукають розради на вулиці, у шкідливих звичках і асоціальній поведінці. Часто замикаються в собі, не наважуючися поділитися зі світом своїми страхами і травмами", - йдеться в описі відео на YouTube.

FM-TV

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ
ЗДЕСЬ

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери