русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Анна Трінчер презентує кліп «Малиновые волосы»

Анна Трінчер презентує кліп «Малиновые волосы»
16 жовтня 2020 г.
Співачка Анна Трінчер презентувала нову відеороботу на пісню «Малиновые волосы». Зйомки пройшли за рекордні 6 годин, а режисером кліпу стала Аріна Остапенко. Спеціально для Анни Трінчер на майданчик пригнали раритетний автомобіль «Запорожець», пофарбований золотою фарбою, і двох Далматин. На зйомках відео жодна тварина і жоден автомобіль не постраждали.
Кумир молоді покоління Z, виконавиця хіта «Малиновые волосы», актриса серіалу «Школа», фіналістка «Голосу країни» ... говорити про цю талановитій дівчині можна дуже багато. У свої 19 років Ганна Трінчер вже справжня суперзірка, а її аудиторія, пильно стежить за життям артистки в інстаграм, з легкістю могла б зрівнятися з чисельністю населення невеликого обласного центру України.
Сьогодні на YouTube-каналі співачки відбулася прем'єра її нової відеороботи на пісню «Малинові волосся». За словами режисера Аріни Остапенко, основна концепція кліпу полягає в яскравих образах. Це насичена різнокольоровими фарбами, ненав'язлива, але чіпляє історія, без яскраво вираженої сюжетної лінії. В першу чергу акцент зроблений на візуальної картинці і кольорі, адже молода аудиторія артистки любить те, що вони можуть приміряти на себе. Кліп витриманий в стилістиці кінця 90-х - 2000-х років, оскільки саме цей час актуально, як для молоді - покоління Z, так і для більш дорослої та усвідомленої аудиторії.
— Это мой первый клип, в котором не будет ярко выраженной сюжетной линии, - рассказывает Анна Тринчер. - Мне хотелось, чтобы зрители и мои поклонники увидели меня другой, не такой, как в предыдущих видео. Несмотря на то, что в каждом клипе есть своя история, мы хотели создавать новые образы, в которых я буду раскрываться по-новому. Не то, чтобы я появлюсь с ирокезом на голове и татуировками по всему телу, нет, я буду гармонична в своем образе. В клипе «Малиновые волосы» акцент сделан в первую очередь на мне, как на артисте. Специально для съемок этого видео я много тренировалась и занималась танцами, поэтому надеюсь, что удивлю хореографией.

FM-TV

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ
ЗДЕСЬ


 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери