русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Вже у Капітолії: як Леді Гага та Джей Ло готуються до інавгурації Байдена

Вже у Капітолії: як Леді Гага та Джей Ло готуються до інавгурації Байдена
20 січня 2021 г.
Довгоочікувана інавгурація Джозефа Байдена відбудеться вже сьогодні, 20 січня. Незважаючи на менш скромне святкування на противагу минулим рокам, зірки на заході все ж виступатимуть. Дженніфер Лопес та Леді Гага вже готуються до події.
Які зірки прибули у Вашингтон Леді Гага

Відомо, що володарка Греммі Леді Гага виконає на інавгурації Байдена національний гім США. Впродовж усієї виборчої кампанії вона підтримувала кандидата від Демократичної партії та раділа, коли її фаворита обрали президентом. Артистка вже прибула у Вашингтон на інавгурацію та опублікувала фото з Капітолію.

На ньому вона зображена у білому кейпі, штанах та водолазці, а також у черевиках на високих платформах та з цікавою зачіскою, яку раніше часто робила собі Юлія Тимошенко. На її обличчі була захисна медична маска білого кольору та трендовий широкий ланцюг на шиї. Зірка молилась перед важливою подією та просила у Бога, щоб день інавгурації пройшов радісно та мирно.

Я молюсь, що завтра був мирний день для усіх американців. День любові, а не ненависті. День прийняття, а не страху. День, коли ми мріємо про радість в нашій країні. Ненасильницька мрія. Мрія, яка гарантує безпеку для наших душ. З любов'ю, з Капітолію,
– написала в мережі Леді Гага.

Зірку також запримітили разом з її бойфрендом Майклом Поланскі, з яким вона йшла за руку. Жінка також залюбки поспілкувалась з нацгвардійцями, які охороняють Капітолій від ймовірних заворушень.

Дженніфер Лопес

Американська співачка Дженніфер Лопес також прибула у Вашингтон та вже опублікувала декілька фото у своєму інстаграмі. Відомо, що вона виступить з номером на інавгурації новообраного президента, проте що це буде за виступ – невідомо. Для прибуття у столицю США Джей Ло обрала стильний look сірого кольору, обравши речі з колекції осінь-зима 2020 Альберти Ферретті. Він складався із штанів, з'єднаних із чобітьми, сірої кофти та довгого пальта. Її образ завершували капелюх, маленька сумочка вишневого кольору і такі ж сонцезахисні окуляри. Зірка позувала поруч із приватним літаком.

FM-TV

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ
ЗДЕСЬ
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери