Анна Фаріс вийшла заміж

Зірка серії фільмів "Дуже страшне кіно" Анна Фаріс вийшла заміж за американського кінооператора Майкла Баррета. Весілля відбулося давно, однак пара зізналась пресі лише кілька днів тому.

Анна та Майкл пішли під вінець на закритій церемонії на острові Сан-Хуан. Днями Фаріс випадково обмовилась про заміжжя на подкасті.

Так, ми таємно одружилися! Пробач, дорогий, я тільки що випалила це, але мені здається, що я вже більше не можу називати тебе "наречений",
– звернулась акторка до коханого.

Знаменитість зізналась, що приховувала новину до останнього, навіть від близьких родичів. Вона поділилась враженнями від церемонії.

"Це було неймовірно! Просто фантастичне відчуття! Все сталося в будівлі суду, було чудово. Пізніше ми зустрілися з моєю родиною, і моя тітка запитала мене: "Ти збираєшся стати мачухою, що відчуваєш з цього приводу?". Тоді я відповіла: "Я мачуха вже чотири дні. І це прекрасно", – додала Анна Фаріс. Мова йшла про дітей її чоловіка Майкла.

Роман Анни Фаріс та Майкла Баррета
  • У 2017 році акторка оголосила про розлучення з Крісом Праттом. Через кілька місяців вона закрутила роман з кінооператором. Пара зблизилася на зйомках фільму "За бортом".
  • Анна Фаріс розв'язувала питання щодо опіки над дитиною від Пратта, а тому відмовляла в інтерв'ю та не коментувала нові стосунки.
  • ЗМІ вважали, що Анна та Майкл не будуть одружуватися, оскільки Фаріс могла розчаруватися в шлюбі. Та в січні 2020 року стало відомо, що закохані заручилися.

FM-TV

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ
ЗДЕСЬ