Все могло закінчитися фатально, якби не сусіди колишньої дружини Емінема. Вони зрозуміли, що Кімберлі хоче вкоротити собі віку, тому викликали поліцію та швидку до її маєтку в штаті Мічиган. Жінку знайшли на підлозі поряд з калюжею крові. На її ногах було кілька порізів.

Два тижні тому, 30 липня, Кімберлі Енн Скотт екстрено доставили в лікарню для надання медичної та психологічної допомоги.

Зараз ексдружина Емінема вдома й оговтується після пережитого. Невідомо, чи зверталась вона за додатковою допомогою до спеціалістів, адже конфліктувала з поліцією і категорично відмовлялась від госпіталізації.

Що відомо про стосунки Емінема з колишньою дружиною
  • Експодружжя познайомилося в підлітковому віці. Кімберлі Енн Скотт і її сестра втекли з дому й оселилися з Емінемом і його мамою.
  • Через шість років після початку їхнього роману народилася єдина біологічна донька репера Хейлі.
  • Пара одружилася 1999 року, а за два роки зі скандалом розлучилася. Все тому, що Емінем заспівав про вбивство дружини, а та вимагала в нього компенсацію в 10 мільйонів доларів за "навмисне заподіяння емоційного стресу".
  • У січні 2006 року колишні одружилися вдруге, а до квітня знову розлучилися, хоч Емінем публічно зізнавався у коханні до Кімберлі.

FM-TV

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ
ЗДЕСЬ