Минулого тижня діти Брітні Спірс святкували дні народження – старшому Шону виповнилося 16 років, а молодшому Джейдену – 15 років. Хлопці з'явились на світ з різницею в один рік і два дні, 14 і 12 вересня, тож зіркова мама влаштувала для них спільне святкування.

У нас була невеличка вечірка з найкрутішими тістечками та морозивом. Це спантеличує мене, бо вони вже такі високі та, чорт забирай, ростуть далі,
– поділилась Брітні Спірс.

Вона зізналась, що з радістю показала б сімейні фото з вечірки, однак Шон і Джейден відмовляються з'являтися в її соціальних мережах. Співачка натякнула, що сини зареєстровані в інстаграмі, однак оберігають свою приватність.

Єдине, що розкрила Брітні Спірс, – нове захоплення дорослих синів. Стало відомо, що після днів народжень хлопці пішли на танці.

"Дівчатка, готуйтесь, бо мої хлопчики такі гарні… Вони обоє надзвичайно талановиті. Я неймовірно щаслива, що в моєму житті є двоє цих маленьких чоловіків", – написала зіркова матуся.

Так, замість нового фото з синами Брітні Спірс розмістила в інстаграмі картинку зі зворушливим написом: "Немає нічого сильнішого, ніж любов між матір'ю і сином".

FM-TV

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ
ЗДЕСЬ