русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Monatik із родиною в Лос-Анджелесі, а Брежнєва на Мальдівах - як зірки провели вихідні

Monatik із родиною в Лос-Анджелесі, а Брежнєва на Мальдівах - як зірки провели вихідні
17 січня 2022 г.
Виконавиця Настя Каменських і чоловік-продюсер Олексій Потапенко, відомий як Потап, продовжують ділитися яскравими фото з мексиканського Тулума. Для одного з вихідних добрали стильні образи.

Потап з'явився в бежевих штанах і футболці, а доповнив образ чорним капелюхом. Каменських позувала в біло-синьому вбранні. Фото з відпочинку показують в Instagram.

Як зірки провели вихідні, підготувала Gazeta.ua.

Співачка Віра Брежнєва із дизайнеркою Катериною Сільченко, чий бренд любить перша леді України Олена Зеленська, гайнули у відпустку. Відпочивають на Мальдівських островах. З курорту публікують знімки, на яких позують у купальниках і пляжних мінісукнях. Також Брежнєва в бікіні поділилася відео з пляжу.

Зіркове подружжя Володимир Дантес і Надя Дорофєєва теж провели вихідні в теплих краях. Співаки насолоджуються мексиканською відпусткою та діляться спільними ніжними фото. На одному з таких Дантес постав у синій сорочці, а Дорофєєва - у ліловому бікіні, сірих штанах і білій сорочці.

Телеведуча Валерія Крук продовжує тішити фанів кадрами з танзанського відпочинку. Днями влаштувала фотосесію на пляжі. Позувала в рожевому монокіні незвичного фасону.

Співачка й героїня реаліті "Холостячка-2" Злата Огнєвіч показувала в мережі, які в неї вдалися вихідні. Зірка пікантно вигиналася в рожевому купальнику. А ще провела день у племені масаї.

Акторка Дар'я Петрожицька провела вихідні в Харкові. Зірка серіалу "Папік" сфотографувалася на тлі яскравого муралу.

Дружина музиканта Сергія Бабкіна Сніжана прогулялася вулицями Києва й зробила зимові фото. Позувала на тлі ялинки біля столичного торгового центру.

Ведучий Григорій Решетнік іздружиною Христиною і трьома синами теж вирішили провести вихідні в столиці. Родина фотографувалася на новорічних локаціях.

Співак Monatik не лише працює та проводить концерти в Америці, а й відпочиває у сімейному колі. Із дружиною Іриною й дітьми музикант прогулявся Лос-Анджелесом.

Виконавиця Джамала із чоловіком Бекіром і двома дітьми полетіла в Єгипет до Хургади. Вони вже встигли насолодитися відпочинком біля басейну та скуштувати місцеві смаколики.

Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показує не лише себе в купальнику з таїландської відпустки. Також ділиться рідкісними фото з коханим-британцем Різом. Пара разом фотографувалася в дзеркалі.

FM-TV

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ
ЗДЕСЬ

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери