русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Ангеліна Завальська представила справжній 3D-джаз + ФОТО

Ангеліна Завальська представила справжній 3D-джаз + ФОТО
30 листопада 2012 г.
Зайнявшись сольною творчістю, Ангеліна Завальська обрала для свого репертуару такі «елітні» музичні напрямки, як соул та джаз, які близькі співачці за духом. Вперше Ангеліна Завальська виступила сольно на презентації збірки віршів Анни Завальської «Довге прощання», а через п'ять років представила свою джазову програму широкій публіці.

Не можна не відзначити, що назва «Revelation» повністю виправдало себе, в цей вечір в залі панувала дуже душевна, навіть кілька інтимна атмосфера. Ангеліна Завальська заспівала кілька пісень зі свого майбутнього альбому, а також світові джазові і соул хіти, такі як «Come to my house» Chaka Khan, «Tell me all about it» Natalie Cole, «The look of love» Diana Krall, «Butterflies »Alicia Keys,« Colour of love »Cassandra Reed,« Can we change the world »Maysa, і навіть виконала рімейк на відомий клубний трек« Love is gone »David Guetta. Кожній пісні передували монологи Ангеліни Завальської, які незмінно знаходили свій відгук у залу. А також дуже порадував якісною живою музикою один з найвідоміших джазових! х бендів країни - колектив «Unity» під керівництвом Олександра Гарькавого.


- «Revelation» - це одкровення, і я хочу бути максимально відвертою зі своїми слухачами, - ділиться Ангеліна Завальська. - Я хочу, щоб мене побачили з іншого боку, такий, який мене до цього не знали. Своїми піснями я хочу передати ті переживання, ті емоції, які супроводжують мене протягом усього мого життя. Я вдячна кожному, хто відвідав мій концерт і подарував мені частинку своєї душі.

У цей вечір гостей чекали не лише одкровення, справжнім здивуванням став 3D маппінг, який в рамках шоу такого формату був використаний в Україні вперше. Картини, які розгорталися на декораціях сцени і навколо Ангеліни Завальської, надавали кожній пісні особливий відтінок і композицію за композицією заворожували глядачів. Ідея використовувати 3D маппінг належить режисеру-постановнику концерту Мігелю, якому, як зізнавалася співачка в численних інтерв'ю, вдалося тонко відчути настрій кожної пісні і вловити ті емоції, які Ангеліна Завальська хотіла подарувати своїм шанувальникам.

- Над концертом Ангеліни Завальської працювала величезна команда професіоналів. Це абсолютно новий для України проект, як в плані музичної складової, так і технічної. Ми зробили все, щоб цей концерт був незвичним, власне, мені здається, нам вдалося здивувати глядачів, - розповідає Мігель. - Мало хто зважиться зробити такий крок у своїй творчості як Ангеліна, - представити саме джазову програму, яка, як відомо, зрозуміла далеко не кожному пересічному слухачеві.

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ТУТ


 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери