русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Спеціальні сцени Atlas Weekend

Спеціальні сцени Atlas Weekend
29 червня 2016 г.
В цьому році найзнаменитіший етно-фестиваль країни пройде в рамках Atlas Weekend -korrespondent.net
Музичний фестиваль Atlas Weekend, який пройде в Києві на ВДНГ 8-10-го липня 2016, готовий оголосити спеціальні сцени! Крім вже заявлених сцен фестивалю, на яких свої програми представлять 130 популярних артистів, на Atlas Weekend вас чекають:
Сцена фестивалю «Країна Мрій»
В цьому році найзнаменитіший етно-фестиваль країни пройде в рамках Atlas Weekend! Так-так, ви не помилилися: цього літа «Країна Мрій» об'єднується з AtlasWeekend для того, щоб провести свій фестиваль всередині головної музичної події країни. На сцені «Країна Мрій» вас чекає все різноманіття етнічної та worldmusic. Фольклорне дійство у вигляді народного гуляння-ярмарку, а також виступи таких знаменитих груп, як «Воплі Відоплясова», «Даха Браха», «Астарта», «Перкалаба», TheDoox, Rock-H, «ЙорійКлоц» і багато інших.
Сцена фестивалю «Джаз Коктебель»
10 липня на сцені давніх друзів AtlasWeekend - фестивалю «Джаз Коктебель» пануватиме звична атмосфера легкості, імпровізації і творчої свободи. У лайн-апі артисти, які раніше вже ставали хедлайнерами «Джаз Коктебель» і встигли полюбитися українській публіці. RedSnapрer, TheTigerLillies, кабаре-бенд «Серебряная свадьба» - кожен з них вартий того, щоб бути почутим. Спеціальним гостем сцени стане вокалістка знаменитої британської групи KosheenSianEvans.
EnjoyStage
Сцена представить цвіт української альтернативної музики нової хвилі. Тут виступлять виконавці широкого спектра музичних напрямків - від електроніки і диско-фанку до дрім-попу та пост-року. Слухачі матимуть змогу почути нові концертні програми таких артистів, як Jamala, TheManeken, BrunettesShootBlondes, K.A.T.Y.A, Bahroma, Pur: Pur, ViviénneMort і «Петя і вовки» (проект Петра Чернявського, екс-гітариста «Океану Ельзи»). Всіх їх об'єднує одне - EnjoyRecords, главнийінді-лейбл в Україні.
* Фестиваль AtlasWeekend був заснований в Україні в 2015 році. Його організаторами виступають нічний клуб ATLAS, в честь якого фестиваль і отримав свою назву, і PMK EventAgency. Основна мета AtlasWeekend - розвиток фестивального культури в країні, а також залучення іноземних туристів в Україну і світова популяризації української музики.
AtlasWeekend - головна музична подія в житті країни!



Купити квитки на фестиваль Atlas Weekend можна за цимпосиланням!


FM-TV

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери