русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Ольга Фреймут показала наслідки інспекції

Ольга Фреймут показала наслідки інспекції
21 жовтня 2016 г.
Телеведуча Ольга Фреймут відгукнулася на прохання глядачів перевірити місцевий м'ясокомбінат «Проскурів М'ясо», на який жителі міста неодноразово скаржилися через кров, яка витікає в городи, запах і велика кількість щурів.
Таємні агенти, які працювали на м'ясокомбінаті, підтвердили скарги жителів Хмельницького. Слід зазначити, що продукція компанії поставляється дитячим садкам і школам, її продають в численних магазинах. Ольга Фреймут з ​​командою проекту приїхала в м'ясокомбінат, щоб перевірити і побачити все на власні очі.
«Ця інспекція - найжорстокіша і найкривавіша за всі сезони. Я поїхала в «Проскурів М'ясо», так як звали люди: не можуть закрити, а влада неодноразово просили. Агенти, які влаштувалися на роботу, підтвердили скарги жителів Хмельницького. А коли ми з командою зайшли всередину, то в якийсь момент застигли від побаченого. Свиней не просто вбивають, а катують. Нелюдські умови праці. І раптом на нас налетів кремезний чоловік, почав видирати камери, кричати на мене. Потім перейшов на підозріло поступливий інтонацію і запропонував мені все показати. Я повірила. Чоловік відкрив якусь двері (це був чорний вхід) і сильним ударом в спину виштовхнув мене на вулицю. Потім на наших охоронців напали інші чоловіки, почалося місиво ... наші хлопці не мають права бити у відповідь - собою вони прикривали нас і захищали камери; їх збивали, розірвали одяг », - ділиться Ольга Фреймут - viva.ua.
Від сильного удару у телеведучої залишився великий синець на спині.
Ольга Фреймут зазначає, що грубі дії і жорстоке поводження директора «Проскурів М'ясо» тільки підтверджує правдивість скарг місцевих жителів:
«Ніхто не звертав уваги на те, що ми журналісти; там навіть на те, що я жінка, закрили очі ... Така реакція персоналу є доказом того, що ми викрили їхнє беззаконня. Хотілося б, щоб директор комбінату був покараний ».
Команда проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста »звертатиметься до правоохоронних органів з вимогою про проведення всебічного розслідування.


FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH
HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери