русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Офіційно оголошено тренерський склад "Голосу країни-7"

Офіційно оголошено тренерський склад "Голосу країни-7"
24 жовтня 2016 г.
Днями телеканал «1 + 1» розпочав зйомки «сліпих прослуховувань» 7-го сезону вокального проекту «Голос країни». Новими тренерами шоу стануть український музикант і учасник популярного гурту 5'nizza Сергій Бабкін, співачка і переможниця Євробачення 2016 Джамала. Вони складуть компанію наставникам попередніх сезонів - Тіні Кароль і Потапу - viva.
Сюрпризом для глядачів стала участь в проекті «Голос країни-7» Сергія Бабкіна, який відомий українцям як сольний виконавець, актор і музикант, а також учасник гурту 5'nizza.
«Пісні Сергія Бабкіна співають в кожному сезоні« Голосу країни », і ми давно хотіли співпрацювати з цим талановитим музикантом. Сергій - справжній чоловік, в житті якого найважливіше місце займає не тільки музика, а й сімейні цінності », - розповіла генеральний продюсер« 1 + 1 Продакшн »Вікторія Лезіна.


Хіти гурту 5'nizza "Солдат», «Стріла», «Ямайка» в стилі реггі, хіп-хоп і фанк знає напам'ять вся молодь України. Перший неофіційний альбом групи був розпроданий рекордними тиражами. Сергій Бабкін також брав участь в творчому проекті Святослава Вакарчука «Брюссель». Зараз музикант активно гастролює з групою, а також сольно. Днями в Києві з аншлагом пройшов його сольний концерт «Вибране електрику».
«Моя надзавдання - стерти кордони і зруйнувати стереотипи. Сьомий сезон «Голосу країни» повинен кардинально відрізнятися від всіх інших. Я буду шукати голоси, не обов'язково ідеально красиві, але які неймовірно багаті фактурно і рельєфно, які мають весь спектр «квітів» і «гамма випромінювань». Я буду шукати Голос, який об'єднає в собі кращі якості нашої країни. Він не вимірюється силою і гучністю децибелів, широтою діапазону і точним попаданням в ноти. Голос нашої країни - це почуття, серце і душа, це горе і сльози, це щастя, радість і сміх », - говорить Сергій Бабкін.


FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери