русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

ЗМІ не втомлюються обговорювати фіналістів відбору на Євробачення 2017 від України

ЗМІ не втомлюються обговорювати фіналістів відбору на Євробачення 2017 від України
24 лютого 2017 г.
У суботу дізнаємося, хто представить Україну в цьому році на Євробаченні. Його оберуть телеглядачі разом з журі - Костянтином Меладзе, Андрієм Данилком та Джамалою.
Напередодні конкурсу ми попросили експертів з шоу-бізнесу оцінити шанси на перемогу фінальної шістки, а ще провели інтернет-опитування серед читачів на сайті «Вести», які обрали свою кандидатуру. У підсумку, за сумарними оцінками нашого журі та читачів, перше місце зайняв Melovin, набравши 11 балів. Читачі поставили його на перше місце, а експерти - на друге. Друге місце - у співачки Tayanna, у неї 10 балів: 6 - від експертів і 4 - від читачів.
Козир Melovin - прихильниці
«Головний козир Melovin - його пісня, вона легко запам'ятовується і приємно звучить, - вважає програмний директор радіостанції« NRJ Україна »Денис Буданцев. - Крім того, не списуйте з рахунків армію його шанувальниць, які будуть слати за нього СМС ».
Інший наш експерт, програмний директор радіо «П'ятниця» Анна Свиридова впевнена, що в плюс йому зіграє яскравий, що запам'ятовується і нестандартний образ: «Єдина ремарка з приводу першого місця від читачів: Melovin зіграло на руку те, що він учасник останнього півфіналу і його номер в пам'яті, що називається, найсвіжіший. Думаю, з цієї ж причини люди поставили на друге місце і групу O.Torvald - теж конкурсантів третього півфіналу ».
Битва голосів скасовується
Головним конкурентом, з точки зору експертів, буде співачка Tayanna, яка відстала від лідера всього на один бал, зайнявши у нас друге місце. Причому наші експерти поставили її на перше місце, а читачі - лише на третє. «На мій погляд, її шанси на перемогу дуже високі, - впевнена Свиридова. - По-перше, за нею стоїть продюсер Алан Бадоєв, який забезпечить їй класну картинку. А по-друге, вона буде виступати передостанній, а це, як показує досвід, має велике значення в конкурсах. Глядачі краще будуть пам'ятати її номер, ніж пісню її головного конкурента Melovin, який виступить під номером два ».
На стадії півфіналів в соцмережах писали, що фінал Нацвідбору перетвориться в битву голосів між Tayanna і Illaria. Однак уже на етапі нашого голосування «Мавка» практично відпала як конкурент, незважаючи на гарну баладу. І наші експерти вважають, що якщо вже і говорити про вторинність номера і пісні, що ставив в провину Андрій Данилко Tayanna, то, скоріше, пісня Illaria більше схожа на те, з чим виступала Злата Огневич на Євробаченні в 2013 році.
Глобальний посил O.Torvald
На третьому місці, з невеликим відставанням від двійки лідерів, йде єдина рок-група, яка бере участь у фіналі, - O.Torvald. «Допомогти їм стати переможцями може глобальний посил їх пісні про те, що час не можна повернути. Загорнутий в яскраву обгортку їх трек звучить дуже хітово, - каже Свиридова. - Крім того, вони хоч і рокери, але зрозумілі і не важкі. Це, скоріше, поп-рочек. Тому слухачів, які звикли до поп-музиці, їх конкурсна Time не відлякає ».
У Росії запропонували відправити на Євробачення Кобзона
"Сальто назад": стрибок вище голови
Аутсайдерами нашого голосування стали гурт «Сальто назад» і Rozhden. Перші вже піднесли в першому півфіналі сюрприз, коли наші експерти поставили їх на останнє місце, а вони зайняли на Нацвідборі друге. Проте повторного успіху від них не очікують. «Не дивлячись на те що вони єдині, хто з фіналістів співає зрозумілою всім глядачам українською мовою, це не стане їхнім козирем. Досвід інших відборів свідчить про зворотне », - сказала Свиридова. А Буданцев вважає, що вони і так поки що стрибнули вище голови.
Чекають сюрприз від Rozhden
Зате Rozhden, незважаючи на низькі оцінки журі та наших читачів, не варто списувати з рахунків. «У нього дуже хітова пісня, невипадково ж Костянтин Меладзе казав про його композиторському таланті. Цьому співакові важливо впоратися з самим собою під час виступу. У нього вокально дуже складна пісня, і під час півфіналу видно було, що він дуже сильно був сконцентрований на виконанні і з-за цього був вельми затиснутим. Здавалося, що з ним під час виступу ось-ось щось станеться. Якщо в цей раз він розслабиться, то зможе представити не тільки пісню, а й хороший номер - шанси є і великі. І важливо ще, що він виступає в фіналі останнім, тому його номер найкраще запам'ятається глядачам », - кажуть наші експерти.

Rozhden: улюбленець зіркових жінок, без освіти

27-річний співак зізнавався, що не вважає себе хорошим вокалістом.
Під час участі в українському «Голосі» йому приписували роман з Діаною Арбеніної, а потім з Анною Седоковою.
У Rozhden немає музичної освіти, хоча сам він грає на фортепіано і барабанах.
Співак вважає себе музичним маніяком, бо музику слухає завжди і всюди. У його плейлисте: Jamiroquai, Duran Duran, Radiohead.
Мріє заспівати дуетом зі Стінгом і Ріанною, але кумирів у нього немає.
"Сальто назад": проект хітмейкера Лободи і МакSим

Творець групи Іван Клименко, автор пісень Лободи «Море, мама» і МакSим «Золотими рибками».
Заявку на Нацвідбір подали після того, як їх музматеріал Костянтину Меладзе дала МамаРіка, якій Іван написав конкурсну пісню We are one.
Олександр Таб за освітою графічний дизайнер, закінчив інститут реклами.
Таб одружений, синові три роки, і саме його фото на синглі пісні.
У колекції Івана близько ста вінілових платівок.

Illaria (Катерина Прищепа): оголювалася у Залевського

30-річна Illaria закінчила інститут музики ім. Глієра і сама зараз там викладає вокал.
Любить віночки, строкаті сукні та сарафани в підлогу.
У кліпі «Я жива» співачка роздяглася догола. А змусив її це зробити дизайнер і режисер Олексій Залевський.
Під керівництвом Олега Скрипки дійшла до півфіналу «Голосу країни».
У листопаді 2014 року Illaria вийшла заміж, а менше року тому в них народилася дочка Соломія.

O.Torvald: соліста групи заборонила Нацрада

Переїзду до Києва з Полтави сприяв Кузьма Скрябін.
Заміському будинку, в якому жила вся група музиканти ледь не спалили, підпалюючи петарди.
На концерті Галич одного разу повністю роздягнувся, залишившись лише в шкарпетці на причинному місці, і стрибнув у натовп.
Програму «Чіпси. Чіксі. Лаванда $ », яку Галич вів на М1, закрив Нацрада за те, що той у прямому ефірі зняв штани і показав дупу.
Нещодавно в прокат вийшов фільм «Правило бою», де Галич грає одну з головних ролей - боксера.

Tayanna (Тетяна Решетняк): пішла за $ 50 тис.

Після участі в «Чорноморських іграх» (3-е місце) член журі конкурсу Дмитро Клімашенко запросив її в свій проект «Гарячий шоколад».
Йдучи з групи заплатила Клімашенко $ 50 тис в якості відступних.
Зараз її розкручує режисер Алан Бадоєв
Конкурсну пісню співачка написала разом з іншим підопічним Бадоєва - Максом Барських.
Свої живіт і ноги вважає найсексуальнішими частинами тіла. Її зріст - 170 см, параметри фігури: 84-64-93.

Melovin (Костя Бочаров): носить намисто бабусі і лінзи

Інтерес до музики з'явився в чотири роки, коли бабуся подарувала шкатулку, де звучала «До Елізи» Бетховена.
Із зором все нормально, а лінзи носить, щоб виділитися.
Збирає кулі зі снігом, а в сумці завжди є талісман - бабусині намиста.
На «Х-Факторі» в 2015-му три члени журі сказали йому «так». А «ні» його кумир - Ніно Катамадзе.
У 19-річного артиста дівчини немає, але готовий закохатися в одну зі своїх шанувальниць.
Схема складання рейтингу
Ми попросили шістьох експертів, пов'язаних з шоу-бізнесом, прослухати пісні шістьох учасників фіналу Національного відбору на Євробачення та виставити їм бали. Максимальний - 6, мінімальний - 1. Крім цього, ми провели інтернет-опитування читачів «Вістей»: вони вибирали одного з шести виконавців, який, на їхню думку, повинен представити нашу країну на міжнародному конкурсі. Який посів перше місце за кількістю набраних голосів ми привласнювали також 6 балів, а аутсайдеру - 1. Після цього ми підсумовували кількість набраних балів від нашого журі та читачів і таким чином визначали шанси кожного з учасників.
Експерти «Вістей»:
Руслан Квінта - композитор; g Михайло Ясинський - продюсер;
Олександр Ягольник - композитор і продюсер;
Анна Свиридова - програмний директор радіо «П'ятниця»;
Денис Буданцев - продюсер радіостанції «NRJ Україна»;
Володимир Бірюков - телеведучий, автор серії програм FM-TV про Євробаченні.

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери