русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

НАЗК перевірило декларацію Порошенка та ще 12 посадовців

НАЗК перевірило декларацію Порошенка та ще 12 посадовців
22 червня 2018 г.
Національне агентство з питань запобігання корупції прийняло рішення про затвердження результатів здійснення повної перевірки декларації Президента України Петра Порошенка та інших державних посадовців.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК - Укрінформ.

"НАЗК прийняло рішення про затвердження результатів здійснення повних перевірок декларацій стосовно 13-ти осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Також прийняті рішення про проведення повних перевірок декларацій за 2015 – 2017 роки ще 8-ми осіб та про продовження строку перевірки щодо 5-ти суб’єктів декларування", - йдеться у повідомленні.

Так, вже перевірили декларацію за 2017 рік Президента України Петра Порошенка.

Також НАЗК затвердило результати перевірок декларацій віце-прем'єр-міністра України Геннадія Зубка за 2017 рік, депутата Харківської ОДА Анатолія Русецького за 2016 рік, депутата Сєвєродонецької міськради Віктора Пилипенка за 2016 рік, депутата Соледарської міськради Романа Махника за 2016 рік, заступника голови Курахівської міськради Романа Романця за 2016 рік, заступника мера Вінниці Сергія Матусяка за 2015 та 2016 роки, селищного голови Каланчацької селищної ради Володимира Зінчука, депутата Олександрівської селищної ради Петра Гончарова за 2016 рік, директора юрдепартаменту Мінекології та природних ресурсів Володимира Бучка за 2015 та 2016 роки, начальника митного поста "Мостиська" Львівської митниці ДФС Назара Ворожбита за 2015 та 2016 роки, першого проректора Національного фармацевтичного університету Алли Котвіцької за 2016 рік та слідчого прокуратури Кіровоградської області Олексія Риби за 2015 та 2016 роки.

Також перевірятимуться декларації: нардепа В'ячеслава Богуслаєва, нардепа Євгена Мураєва, судді Святошинського суду міста Києва Тараса Зайця, депутата Полтавської облради Олексія Порохня, депутата Магнушської райради Володимира Караберова, старшого оперуповноваженого кримінальної поліції Новомосковського відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області Олександр Додона, фахівця Фонду гарантування вкладів фізосіб Ігоря Грицака, інспектора роти № 2 батальйону №4 управління патрульної поліції в Харківській області Департаменту патрульної поліції Дмитра Іваровського.

"Перевірки е-декларацій тривають 60 календарних днів та розпочинаються наступного дня за днем прийняття рішення. Рішення про проведення повних перевірок декларацій зазначених осіб прийнято на підставі інформації, отриманої від суб’єкта звернення, про можливе відображення у таких деклараціях недостовірних відомостей, яка містить фактичні дані, що можуть бути перевірені", - зауважили у НАЗК.

Крім того, НАЗК оголосило про продовження повної перевірки на 30 календарних днів декларацій від депутата Хмельникої облради Гордійчука Андрія за 2016 рік, нардепа Омельяновича Дениса за 2015 та 2016 роки, судді Верховного Суду України Потильчака Олександра за 2015 та 2016 роки, голови Чорноморської міськради Хмельнюка Валерія за 2016 та 2017 роки, а також від заступника очільника Мін'юсту Чернишова Дениса за 2015 та 2016 роки.

У Національному агентстві нагадали, що рішення про продовження повної перевірки декларації приймається у випадку неотримання відповідей та (або) інформації по суті, необхідних для проведення повної перевірки декларації, у відповідь на запити НАЗК.

другие новости
Справа Мартиненка: САП оскаржить повернення судом обвинувального акту
22 червня 2018 г.
Справа Мартиненка: САП оскаржить повернення судом
обвинувального акту...
Парубій підписав закон про утворення Антикорупційного суду
22 червня 2018 г.
Парубій підписав закон про утворення Антикорупційного
суду...
ГПУ закрила справу проти «Нової пошти»
22 червня 2018 г.
Генпрокуратура закрила кримінальне провадження проти
«Нової пошти»...
З 1 липня “первинку” надаватимуть незалежно від декларації — МОЗ
22 червня 2018 г.
Українці зможуть і надалі отримувати медичну допомогу
у будь-якому закладі охорони здоров’я...
Wizz Air дозволить перевезення ручної поклажі обмеженому колу пасажирів
22 червня 2018 г.
Wizz Air дозволить перевезення ручної поклажі
обмеженому колу пасажирів...
Укрзалізниця перевірить технічний стан 305 локомотивів
22 червня 2018 г.
Укрзалізниця перевірить технічний стан 305
локомотивів ...
Донеччину очолив генерал СБУ (фото)
22 червня 2018 г.
Донеччину очолив генерал СБУ...
ЄС готовий допомогти Україні закрити небезпечні шахти
22 червня 2018 г.
Євросоюз готовий співпрацювати з Україною з метою
зниження ризиків у сфері енергетики...
В Україні створюють електронний реєстр  ліків
22 червня 2018 г.
В Україні створюють електронний реєстр наявних у лікарнях
ліків та потреб лікарень...
Борис Гребенщиков дасть вуличний концерт у Києві
22 червня 2018 г.
Сьогодні, 22 червня, російський співак і лідер гурту
"Акваріум" Борис Гребенщиков безкоштовно виступить у
центрі Києва...
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери