русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

моя страница

личная страница

Юрий Старчевод

Юрій Старчевод

Биография

Юрій Старчевод — український виконавець, поет, композитор, автор музичних проектів «Карась» та «Юрій Старчевод», альбомів «Друг Людини» (2011) та «Відчуття» (2013, 2015), волонтер ГО "Творча сотня «Рух до перемоги».

У творах пропагуються патріотизм, позитивний світогляд, любов до життя, віра у краще і справжнє, віра в кохання, сімейні цінності тощо.

Проект «Карась» був створений влітку 2011 року. Було видано альбом «Друг Людини», до якого увійшли 12 реп-треків, також записано декілька пісень поза альбомами. Найпопулярнішими піснями проекту стали пісні «Ти Найкраща», «Не Для Тебе Квіточка Росла», «Нове Життя» та спільна робота з бандуристом Ярославом Джусем «Моя Мова», яку було записано на підтримку української мови після прийняття так званого «мовного закону» влітку 2012 року.

Проект «Юрій Старчевод» створив влітку 2013, стиль наближений до поп-року, проте, також використовуються і елементи інших музичних напрямків. В кінці 2013 випустив музичний альбом «Відчуття». До альбому увійшло 10 композицій, в яких автором слів, музики та виконавцем є Юрій Старчевод. Одну з пісень альбому створено на основі вірша українського поета-шістдесятника Василя Симоненка «Суперники». Другий реліз альбому з чотирма новими треками було випущено у 2015 році.

З початком драматичних подій у Криму та на сході України в ефірі радіостанцій та у мережі Інтернет було презентовано пісні на підтримку українських солдатів. Першу версію пісні «Україна єдина» було записано у співпраці з учасником програми «Х-фактор» та лідером гурту «Територія Світла» Артуром Пісковським. Спільно з учасницею проекту «Голос країни» Дариною Степанюк було записано пісню «Ти найкращий».

Військова тематика найбільш проникливо розкривається у пісні-надії Юрія Старчевода «Дорога додому», ключовими словами якої є «Хай війни не знає Україна моя!»

Особливе місце у творчості займають пісні, присвячені сімейним цінностям. Так у 2014 році в ефірі радіостанцій та у мережі Інтернет було презентовано пісню «Маленьке Чудо», а влітку 2015 року — пісню «Моє Сонечко» на слова Віталія Міхалевського.

На основі творів Тараса Шевченка «Тече вода з-під явора» та «Сон» влітку 2015 року було створено пісню «Тече вода».
У січні 2016 року було представлено прем'єру відео на пісню «Чудесний Дивний Сад».
Вірші Юрія Старчевода публікуються у друкованих виданнях, а пісні є в репертуарі інших виконавців.

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери