русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

моя страница

личная страница

без фото

Фranko'

Биография

Гурт Фranko' був створений Катериною Стаценко 2015 року в Запоріжжі. Перші пісні, які побачили світ, були зроблені у студії Дмитра Пятибратова та Евгена Польських та мали поп-рокове звучання. Дебютний концерт, з якого гурт бере свій офіційний початок, відбувся 8 серпня 2015 року у складі Катерини Стаценко, Тетяни Стаценко, Павла Шустрякова, Олега Мазура та Олександра Романька. В Запоріжжі концерт став подією, проте це не затримало музикантів в команді. Натомість сформувалась незмінна її частина з трьох музикантів: Катерини Стаценко - вокалістки, Тетяни Стаценко - піаністки і незмінного бек-вокалу в усіх потужних приспівах та Павла Шустрякова - гітариста і ідейного однодумця.

Влітку 2016, здобувши у свій склад талановиту ритм секцію із Віктором Васьковим та Михайлом Погорнєвим, Фranko' грають на кількох крупних опенейрах України, серед яких Схід-рок та Республіка, та святкують концертом свій перший День народження при повному аншлазі. В цьому ж році виходить цікавий і перший кліп з однойменною назвою «Аркадій», який був зроблений учасниками гурту власноруч більш ніж із 2300 знімків і мав при цьому сюжетну лінію.

У квітні 2017 року виходить сингл «Терпко-солодкий», який стає передвісником майбутнього ЕР. Тоді ж Фranko' беруть участь в регіональному триб’ют шоу, де суддями є продюсери і відомі медійні особистості. Виконує триб’ют Елтона Джона “Sorry seems to be” у супроводі симфонічного оркестру та виграє сертифікат на зйомку кліпу. Паралельно із цим гурт відправляється у свій перший міні-тур Західною Україною, де в тому числі відвідує мистецький фестиваль «Ї» в Тернополі.

В червні 2017 року вийшов ЕР «і це Так», який зібрав п'ять пісень, написаних від початку створення гурту, з більш інді-роковим звучанням. У вересні виходить сингл «Осінь». На початку 2018 року Фranko' вирішують поєднати свою музичну програму і автобіографічний сюжет, який вплітається в музику, і таким чином створюють виставу-концерт «Послання», з яким відвідують кілька міст України.

За більш ніж дворічне існування гурту, в ньому грали музиканти: Володимир Кас’янов, Олександр Романько, Олег Мазур, Лев Сердюк, чиї партії звучать у створених ними піснях.

Пісні Фranko' можна почути на різних радіо, гурт гастролює.

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери